Gratis webinar Bewust Ouderschap

Voor (aanstaande) ouders met opvoedingsvragen

Ben jij moeder of vader en vind je het ouderschap prachtig, maar ook regelmatig een flinke uitdaging?

Misschien sloof je je uit om de perfecte ouder te zijn, of haast je je bij elk geluidje meteen naar je kindje om te zien wat er aan de hand is. Heb je ’s avonds geen energie meer over en lig je alleen maar uitgeput op de bank. Erger je je vaker aan je kind(eren) dan je zou willen, en voel je de neiging om ze achter het behang te plakken – en daar voel je je dan weer schuldig over. Misschien ook twijfel je vaak of je het wel goed doet als ouder en voel je veel behoefte aan hulp of bevestiging van buitenaf.

Weet dat je absoluut niet de enige bent! Een zwangerschap en het (jonge) ouderschap zijn een hele bijzondere tijd. Een kind krijgen is een prachtig en wonderlijk avontuur, maar tegelijkertijd betekent het een radicale verandering in je leven – en de grootste verantwoordelijkheid die je aan kunt gaan. Er komt zoveel op je af en je hebt eigenlijk nooit kunnen oefenen, want je bent niet naar de school voor ouders geweest (als die toch zou bestaan!).

Het is dus niet gek als je merkt dat het ouderschap allerlei nieuwe of hevigere emoties met zich meebrengt. Deze emoties belemmeren de verbinding tussen jou en je kindje, terwijl die verbinding nu juist zo belangrijk is voor de hechting en ontwikkeling van je kind.

Of je nu al moeder of vader bent of nog in verwachting; via het webinar bewust ouderschap laten we jou (en je partner) kennismaken met een praktische methode die je helpt bij je gevoelens omtrent de zwangerschap en/of het ouderschap.

Het webinar is op woensdag 3 februari van 20.00 tot 21.30u.

Klik hier om je aan te melden

We hopen je dan te zien.

Imke Vos & Annemarie Vos (PRI-therapeuten)