Depressie en somberheid

We hebben allemaal weleens sombere gevoelens, onze dag niet of gaan een paar weken met minder plezier door het leven. Dat is normaal, maar wanneer je last hebt van een depressie en somberheid, voel je je regelmatig zo en dat is niet nodig

Symptomen somberheid en depressie

Voel jij je met enige regelmaat neerslachtig? Ervaar je een gebrek aan energie? Voelt alles zwaar in het leven, zelfs de dingen waar je vroeger van genoot? Heb je veel negatieve gedachtes over jezelf en het leven? Weet dat dit anders kan én dat er hulp is. Het zou goed kunnen dat je last hebt van een depressie of somberheid; regelmatige somberheid is niet iets waar je mee hoeft te leven.

Therapie bij somberheid of depressie

Klachten van depressie of somberheid kunnen je leven een stuk minder leuk maken. Daarom kunnen wij tijdens therapie op zoek gaan naar een oplossing die je gaat helpen om van deze sombere gevoelens af te komen. Misschien is het nu nog moeilijk te geloven dat je van deze klachten af kan komen, maar het kan wel degelijk.
Wil jij van je sombere gevoelens af? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in.

Heb je eventuele andere klachten? Als therapeut ben ik breed opgeleid en kan ik je helpen bij meerdere problemen. Lees meer over mijn werkwijze.

Privos PRI therapie bij depressie en somberheid