Over mij – Annemarie Vos

Miijn naam is Annemarie Vos en ik ben de eigenaresse van Privos. Samen met mijn man Wouter en dochters Vivian (2017) en Veralin (2021) woon ik in Doorn. Als PRI-therapeut heb ik mijn roeping in het werkleven daadwerkelijk gevonden. Zo gaat er geen dag voorbij dat ik niet met plezier naar de praktijk ga. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend geweest in mijn leven. Laat me je kort meenemen in mijn levensverhaal.

Van student en vaste baan naar ondernemer

Mijn interesse voor mensen is met de loop der jaren steeds groter geworden. In mijn tienerjaren had ik dit niet echt door, maar tijdens de opleiding ‘Master Arbeid, Organisatie & Management’ aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd het mij duidelijk dat mijn interesse voornamelijk uit ging naar de gedachten, gevoelens en gedrag van mensen. Het observeren en vervolgens mijn observaties teruggeven werd steeds meer mijn kracht.

Jarenlang ben ik actief bezig geweest met mijn zelfontwikkeling. Ik ging naar verschillende workshops, netwerkbijeenkomsten en lezingen. Dit was dan ook de periode dat ik zoekende was naar wat ik écht wilde. Bij mijn toenmalige baan zat ik voor mijn gevoel vast en ergens anders een baan zoeken lukte niet. Ik solliciteerde volop, maar slaagde er niet in om verder te raken in het sollicitatieproces. Ik had het gevoel dat ik mijn leven aan het vergooien was; wat zonde is, want we hebben er maar één. Ik voelde dat ik meer in huis had, maar dat het niet tot bloei kon komen. Totdat ik PRI tegenkwam in mijn zoektocht naar mezelf en een nieuwe baan. Dankzij PRI kwam ik tot het inzicht dat het gevoel van ‘vastzitten’ niet klopte met wat er daadwerkelijk aan mogelijkheden waren. Zo zag ik de kans om te gaan ondernemen.

Annemarie Vos PRI therapeut Privos Ossendrecht en Rotterdam
De opleiding tot PRI-therapeut

De mogelijkheid deed zich voor om de opleiding tot PRI-therapeut te volgen. Waardoor ik langzaam af kon bouwen bij mijn toenmalige werk. Een nieuwe wereld ging voor me open. Ik heb mijn baan opgezegd en startte mijn eigen praktijk. Nu ik geruime tijd mijn praktijk heb, heb ik de luxe om mensen elke dag verder te helpen in het leven. Ik vind het inspirerend om verschillende mensen te ontmoeten en ze te mogen begeleiden met aandacht, zorg en respect. Mijn manier van therapie is altijd actief, zodat wij samen in een zo kort mogelijke tijd de beste resultaten behalen.

Leuke informatie over mij

Wist je dat ik naast mijn werk als PRI-basistherapeut werkzaam ben geweest als docent op de Hogeschool van Amsterdam voor de HRM-opleiding? Met veel plezier gaf ik les aan eerstejaars studenten om hen te begeleiden met de ontwikkeling van hun professionele en persoonlijke skills. Verder krijg ik energie van de natuur en mijn voorkeur gaat uit naar een dikke laag sneeuw. Jarenlang ben ik namelijk actief geweest als skilerares en wat vond ik dat leuk!

Ik sta nog altijd graag op de ski’s, ook al zul je begrijpen dat dit vanwege de geboorte van onze dochters (2017 & 2021) op een lager pitje is. Gelukkig heeft PRI mij geholpen ook hier het plezier van in te zien. Het is immers niet niks om een nieuw leven groot te brengen met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.

Wil je meer lezen over mijn ervaring als moeder? Lees hier meer over op de pagina opvoeden.