Hulp bij stressklachten en een burn-out

Ben je op zoek naar iemand die je hulp kan bieden bij een burn-out of stressklachten? Dan is het inschakelen van een stresstherapeut een goed idee en bij Privos ben je aan het goede adres. Ik, Annemarie, heb namelijk veel ervaring met burn-out- en stresstherapie. Samen kunnen wij zorgen voor een ontspannen leven zonder al te veel stress en een gejaagd gevoel.
Wat is een burn-out en wat zijn stressklachten?

Stressklachten zijn erg breed te verwoorden en het uit zich bij iedereen anders. In het geval van een burn-out ben je helemaal uitgeput, zowel fysiek als emotioneel. Je bent waarschijnlijk veel te lang overbelast en dat zorgt er nu voor dat je ‘s ochtends moeilijk je bed uit kan komen. Je voelt je eigenlijk gewoon ziek en bent mogelijk ook niet meer in staat om te werken.

Annemarie Vos PRI therapeut intakegesprek
Annemarie Vos
Symptomen burn-out en stressklachten

Stress uit zich in het dagelijks leven vaak in concentratieproblemen, een opgefokt gevoel en prikkelbaarheid. Voor je gevoel heb je het altijd te druk en kun je ook moeilijk nee zeggen. Je doet er te vaak (on)bewust nog een schepje bovenop, ondanks dat je al oververmoeid bent. Een ontspannen gevoel heb je al lang niet meer gehad en slapen lukt ook slecht. Het zou natuurlijk fijn zijn om wat rustiger aan te doen, maar hoe kun je dit doen? Tot nu toe is het je helaas nog niet gelukt.

Stress- en burn-out therapie

Als jij jezelf al herkent in de bovenstaande stukken, zou het goed kunnen dat je last hebt van een langdurige overbelasting. Misschien heb je al een volledige burn-out of zit je er dicht tegenaan. In ieder geval is het tijd voor verandering. PRI kan je helpen om van al die stress af te komen. Wij kijken samen welke oplossing bij jou past, zodat je structureel van de stress afkomt.

Samen werken aan oplossing

Het is belangrijk dat je de ernst van je klachten niet onderschat. Hoe langer je wacht met hulp zoeken, hoe erger het wordt Je hoopt misschien dat het morgen anders zal zijn, maar het patroon blijft bestaan zolang je er geen bewustzijn over hebt. Wil je ervan afkomen? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in, zodat we kunnen kijken naar een oplossing.