Werkwijze

In afstemming met jou kijk ik wat het beste past bij de vraag of het probleem waar jij mee zit.

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Daarin wil ik allereerst meer horen over wie jij bent, hoe je leven eruit ziet en waar je graag stappen in zou willen zetten, kortom: wat je hulpvraag is. Het intakegesprek zal, net zoals de (mogelijke) gesprekken die daarna volgen, een uur duren. In principe zien we elkaar eens in de twee weken zodat er voldoende tijd tussen de gesprekken zit om met je nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Een gelijkwaardig gesprek is naar mijn inzien heel belangrijk.

De begeleiding en de coaching die ik toepas en je aanleer, volgen het gedachtengoed van Ingeborg Bosch, namelijk PRI (Past Reality Integration). PRI is een praktische en diepgaande methode die onze illusies ontmantelt en ons de werkelijkheid laat zien en beleven. Dat is echt bevrijdend! Het nú waarnemen voor wat het echt is.

Het is belangrijk dat PRI ondersteunend is in jouw leven, het is geen doel op zich. Het is een methode waarin je zelf de tools krijgt aangereikt om je leven lichter en vrijer te maken.

Naast gesprekken in mijn praktijk (locatie Rotterdam & Ossendrecht) ben je ook welkom voor een gesprek per Skype of telefoon.

-----

Tevens geef ik regelmatig workshops over bewust ouderschap: opvoeden vanuit je hart en alles wat je hierbij in de weg kan zitten. Ik geef je inzichten en tools hoe je hier mee om kan gaan.

Interesse in een workshop? Graag denk ik met je mee voor een passend voorstel.

-----

Interesse in PRI op school? Het project ‘Ben jij #echtjezelf?’ biedt middelbare scholieren een uniek bewustwordingstraject om zichzelf beter te leren kennen en zich daarmee vaker ‘gewoon’ goed te voelen. Vanuit het vertrekpunt ‘verander de wereld, begin bij jezelf’ leren ze hun emoties beter te begrijpen en hoe er zelf effectiever mee om te gaan.

Zie www.pastrealityintegration.com/nl/ik-wil-meer-weten/pri-voor-jongeren voor meer informatie over dit project. Mocht je interesse hebben, neem dan graag contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over PRI zie www.prionline.nl